Vragen over uw vakantie in ons huis?

Heeft u vragen over uw verblijf in ons vakantiehuis of over de faciliteiten en/of rolstoeltoegankelijkheid voor mensen met een lichamelijke beperking, aarzel dan niet om contact met op te nemen. Ik beantwoord ze graag. Vul hieronder het contactformulier in en u kunt binnen 24 uur antwoord van mij verwachten.

Hartelijke groet,

Anneke Braam

  Wie ben ik?

  ton en anneke braamIk ben Anneke Braam, de eigenares van dit mooie vakantiehuis. In 2006 hebben mijn man Ton en ik dit huis nieuw laten bouwen.

  Tot aan het overlijden van mijn man begin 2020 verbleven wij in het voor- en najaar langere periodes in het huis. Zelf streef ik er nu naar zo’n 2 a 3 keer per jaar naar Frankrijk te komen.

  Voor de periode dat ik er zelf geen gebruik van maak, verhuur ik het huis zodat anderen er ook van kunnen genieten.

  Volg ons op Facebook

  Check hier de beschikbaarheid

  Beschikbaarheid

  Hoe is het weer op dit moment?

  Lekker familiehuis waar wij ons direct thuis voelden. ’s morgens lekker ontbijten op het terras. Een goede locatie voor veel uitstapjes in de omgeving. De beheerder is super behulpzaam voor als je een vraag hebt.

  Familie Moesbergen